The Food Stall

I 2014 åbnede The Food Stall deres første økologiske convenience store på banegården i Odense. Her har de i to år forkælet kunderne med lækre økologiske sandwich og friskpresset juice. Efter to års succes i Odense blev de i 2016 klar til at åbne deres anden butik på Vejle Station.

Til den nye butik ønskede The Food Stall et mere gennemarbejdet og sammenhængende design. Derfor startede vi med at udarbejde en designstrategi for butikken samt evt. kommende butikker. På baggrund af strategien og med inspiration fra butikken i Odense, har vi skabt en oase, der emmer af økologi, kvalitet og hygge. 

Vi har haft ansvaret for hele processen fra de første strategiske overvejelser til sidste hånd på de fysiske detaljer og har undervejs haft et tæt samarbejde med kunden.

Kunde: The Food Stall, Vejle/Odense, 2016
Samarbejdspartnere: Procraft ApS
Kompetencer: designstrategi, butiksindretning, konceptudvikling, visuel identitet, grafisk design, kreativ ledelse
Fotos: Simon Meyer